zaterdag 30 juni 2012

CD&V BBQ

Vandaag CD&V FamilieBBQ op de Hoeve Vandewalle.
We hoopten op mooi weer...
Aanvankelijk waren de weergoden ons welgezind, maar naarmate de dag vorderde verschenen de donkere wolken met de daarbij horende regen.  (Soms viel die zelfs met bakken uit de lucht.)

Het optreden van The Paper Planes, dat geprogrammeerd stond om 18u., werd dan ook rond 17u. in allerijl naar binnen verhuisd.  (dankuwel Buienradar.be, we zagen de buien hangen en hebben ze ook gekregen...)

Na het geslaagde optreden (wat een fantastische stem heeft die zangeres) werden alle aanwezige (en verhinderde) kandidaten voorgesteld door Francis, waarna het tijd was aan de eigenlijke opzet van de avond : de BBQ.
Lieven (Struyve) en Dries (Depoortere) hadden tijdens de receptie en optreden reeds naarstig ribbetjes, kippeboutjes en diverse worsten staan bakken, in de striemende regen, maar gelukkig onder een droogvrije "partytent".
Ook goochelaar Marcelinne animeerde tijdens de receptie het aanwezige publiek, terwijl de kinderen op het sprinkkasteel hun kunstjes konden laten zien (willeswaar met natte voeten).

Omdat alle ingeschrevenen (er waren meer dan 180 inschrijvingen) onmogelijk samen in de Schuur konden plaatsnemen, werd de groep voor de BBQ opgesplitst en werden ook de Stallingen ingeschakeld. 
Het vroeg wat reorganisatie naar bediening toe (we konden moeilijk de mensen eens langs de BBQ laten passeren in die regen), maar alles bleek toch vlot te verlopen.

Gezellig met familie en vrienden genieten van een lekkere BBQ, meer moet dat niet zijn.
Al was het dan {regen inbegrepen}...




Geen opmerkingen: